Csipkerózsika szendergése

Jelképezi álmainkat, vágyainkat, a meg nem született, elátkozott lelket, intuíciónkat, a nőt a felejtés birodalmában, várakozásainkat

“Egy nő üvegkoporsóban fekszik, és várakozik. Mindenki tudja, hogy él, de mert elátkozták, élete végéig el van választva az élettől. A rózsasövény minden embert visszatart attól, hogy közelítsen az üvegkoporsóhoz – és így a nő érinthetetlen marad. A koporsóban fekve arról álmodik, hogy egy kéz ereszkedik le hozzá a felhőkből (a Vágyak Égboltjából), megfogja a kezét és hazavezeti.” dudus.hu

A hétköznapokban azt veszed észre, hogy felfedezted a benned élő, de meg nem született gyermeket. Olyan vágyak jelennek meg, melyet nem tudnak mások kielégíteni. Lehet, hogy egy édes fájdalmat élsz át, de lehet ez nagy szenvedés is, amibe teljesen betemetkezel. Az érzésen nem lehet változtatni, csak megélni, és elszenvedni.

Ennek az archetípusnak a megoldása, annak ellenére, hogy magányosnak érzed magad, pont ez az egyedüllét segít ahhoz, hogy a belsőd felé figyelj. Érdemes megfigyelni álmainkat, hiszen szimbolikusan információt közvetítenek nekünk.  Mikor befelé figyelünk, fellelhetünk új üzeneteket, iránymutatást, olyanokat, melyek a külvilágból nem érkeznek meg. Ennek révén megtapasztalhatod, hogy a látható világ mellett, van egy másik, láthatatlan világ is, amihez a belső tudja megtalálni a vezetőt – az intuíciót. Ő tudja ennek a láthatatlan a világ csodáit felfedni előtted, és magányodat oldani.

Ezekkel a gondolatokkal folytathatod a ráhangolódást, és ismerkedhetsz, benned, hogyan jelenik meg ez az archetípus, hogyan tudsz vele összekapcsolódni, és együttműködni, a február 22-i élménycsoportban megtapasztalhatod a családállítás módszerével. A teljes 12 alkalmas programról itt olvashatsz.

Zárt csoportban dolgozunk, ahogy minden családállítás alkalmával. Az élménycsoport felépítése követi a természetes rendet, így bármikor becsatlakozhatsz és elkezdheted a saját belső munkádat.

A csoport létszáma korlátozott, a részvételhez előzetes jelentkezés szükséges: 0620/915-4469-es telefonon vagy az eross.panna@gmail.com emailen.

  • Időpont: 2018. 02. 22. 17:30-20:30
  • Helyszín: Omniverzum Szabadegyetem (XIII. ker. Váci út 4. II/5., 82-es kapucsengő)
  • Részvételi díj: 5000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet: 50.000Ft)
  • Részvételi díj Omniverzum Szabadegyetem diákjainak: 3000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet 30.000Ft)

A programot vezeti: Erőss Anna lélek és családrend mediátor

2018.02.09.