A szellem kertje

Jelképezi a világot a világ mögött, az otthontalanságot, a gyökértelenséget, a Hamupipőke-szindrómát, érzéketlenséget az anyagi világ iránt, a látható világot, mint hasonlat.

“Egy fiatal nő egy kertben éppen egy bokrot ültet el. Teljesen magába fordul, mert itt játszódnak le benne az álmai, csodálatos képek formájában. Tündérek táncolnak a kertjében, virágok beszélnek vele, a szellemek kertjében él és elmerül képei világában. Tudomásul veszi, hogy létezik egy reális világ, de ez távolról sem jelenti számára azt, mint személyes belső világa, a mesék birodalma.” (dudus.hu)

A hétköznapokban úgy élhetjük meg, hogy tudtunkon kívül ábrándokba merülünk, és arra várunk, hogy ezek teljesüljenek. Így menekülünk a realitások elől. Ezek az álmok olyanok, mint a kábítószer, egyre inkább elidegenítenek a világtól, ennek ellenére mégsem tudunk tőlük megválni. Egy olyan hamis valóságba ringatnak, ami nem is létezik, de mindenekelőtt passzívvá tesznek minket.

Ennek az archetípusnak a megoldása egy nagyon fontos lépés az életünkben. Egyszer el kell hagynunk mindazt, amit hazának és otthonnak nevezünk, és útra kell kelnünk. Ehhez gyakran hozzátartozik az is, hogy tulajdonunk nagy részétől el kell szakadnunk, mivel ezek az anyagi dolgok túlságosan lekötnek bennünket. Ilyen kolonccal csupán álmodozni vagyunk képesek, de továbbmenni már nem.

Ezekkel a gondolatokkal folytathatod a ráhangolódást, és ismerkedhetsz, benned, hogyan jelenik meg ez az archetípus, hogyan tudsz vele összekapcsolódni, és együttműködni, a február 22-i élménycsoportban megtapasztalhatod a családállítás módszerével. A teljes 12 alkalmas programról itt olvashatsz.

Zárt csoportban dolgozunk, ahogy minden családállítás alkalmával. Az élménycsoport felépítése követi a természetes rendet, így bármikor becsatlakozhatsz és elkezdheted a saját belső munkádat.

A csoport létszáma korlátozott, a részvételhez előzetes jelentkezés szükséges: 0620/915-4469-es telefonon vagy az eross.panna@gmail.com emailen.

  • Időpont: 2018. 02. 22. 17:30-20:30
  • Helyszín: Omniverzum Szabadegyetem (XIII. ker. Váci út 4. II/5., 82-es kapucsengő)
  • Részvételi díj: 5000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet: 50.000Ft)
  • Részvételi díj Omniverzum Szabadegyetem diákjainak: 3000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet 30.000Ft)

A programot vezeti: Erőss Anna lélek és családrend mediátor