Visszavonulás

Jelképezi az egó elvesztését, egyfajta szemlélődést, a jelentéktelenség érzését, a világ hatásának megszüntetését, a bennünk zajló egzisztenciális válságot, a megsemmisülés érzését.

“A kép egy Buddhát ábrázol, vagyis egy olyan alakot, aki nagyon hasonló egy királyhoz (az EGÓ-hoz). Egy kicsi trónon ül, és feje körül fényből szőtt koronát láthatunk. Csak a világ hiányzik körülötte! Üresség veszi körül. Semmi sincsen, amin uralkodhatna, amit cselekedhetne, amit megváltoztathatna. A csukott szemek befelé tekintenek egy olyan világba, amely végtelenül nagyobb, mint az EGÓ világa.” (dudus.hu)

A hétköznapokban úgy jelenhet meg, mintha a világod elnéptelenedne, szürkévé, színtelenné válna, és senkit nem tudsz ezért felelőssé tenni, még önmagad sem. Ez most csak így van, nem kell az okokat keresni. Ez segít, hogy semmilyen szerepet se játssz.

Ennek az archetípusnak a megoldása, hogy hagyom magam az árral sodorni, most nem tudunk irányítani. Meg kell tanulnunk, léteznek olyan hatalmak, amelyek sorsunkat irányítják, ha megpróbálnánk beleavatkozni, az csak összekuszálná a szálakat.
Megtanulhatjuk, hogyan kell a dolgokat elengedni, cselekedni a “nem-cselekvés” által.

Ezekkel a gondolatokkal folytathatod a ráhangolódást, és ismerkedhetsz benned, hogyan jelenik meg ez az archetípus, hogyan tudsz vele összekapcsolódni, és együttműködni, a február 22-i élménycsoportban megtapasztalhatod a családállítás módszerével. A teljes 12 alkalmas programról itt olvashatsz.

Zárt csoportban dolgozunk, ahogy minden családállítás alkalmával. Az élménycsoport felépítése követi a természetes rendet, így bármikor becsatlakozhatsz és elkezdheted a saját belső munkádat.

A csoport létszáma korlátozott, a részvételhez előzetes jelentkezés szükséges: 0620/915-4469-es telefonon vagy az eross.panna@gmail.com emailen.

  • Időpont: 2018. 02. 22. 17:30-20:30
  • Helyszín: Omniverzum Szabadegyetem (XIII. ker. Váci út 4. II/5., 82-es kapucsengő)
  • Részvételi díj: 5000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet: 50.000Ft)
  • Részvételi díj Omniverzum Szabadegyetem diákjainak: 3000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet 30.000Ft)

A programot vezeti: Erőss Anna lélek és családrend mediátor

2018.02.11.