A szent őrült

Jelképezi a szélmalomharcot, vesztes énünket,  a világ lustája aspektusunkat, a gyanútlanságot, a bennünk élő alvó katonát, enerváltságot, a hősi álmokat, Parszifált.

“Egy HARCOS a fának támaszkodva álmodozik. Álmában megjelenik egy káprázatos lovag, egy bátor harcos. Ha figyelmesebben megszemléljük a fekvő lovag felszerelését és öltözékét, láthatjuk, hogy igen elnyűtt, a kardja rozsdás és csorba. A fa mögött vár rá hűséges szamara, hiszen lóra már régóta nem telik neki.
A férfi álmaiból él, azokból találkozik. Különben sincs nagy szüksége az evésre – miért is lenne? Ő Don Quijote, a “bús képű lovag”. ” (dudus.hu)

A hétköznapokban úgy élhetjük meg, hogy nem fogadjuk el, pillanatnyilag nincs elegendő energiánk, hogy szembeszálljunk a világgal. Ez a vesztest érzését eredményezi, amit fáradt és erőtlen testünk is tükrözhet, nincs meg bennünk az ösztönző erő. Hajlamosak vagyunk álmainkba fantáziánkba menekülni, hol erősnek,  nyertesnek képzeljük el magunkat, de ez az álom csupán illúzió.

Ennek az archetípusnak a megoldása, egy folyamat, amiben megtanulunk lemondani a vetélkedésről és a harcról. A te egyéni feladatod, hogy teljesen egyedül találj rá saját (láthatatlan) utadra, anélkül, hogy mások megerősítését keresnéd. A keresés felé összpontosíts, a viszálykodás és háborúskodás helyett. A cselekvés nélküli cselekvés elsajátítása a lényeg.

Ezekkel a gondolatokkal folytathatod a ráhangolódást, és ismerkedhetsz, benned, hogyan jelenik meg ez az archetípus, hogyan tudsz vele összekapcsolódni, és együttműködni, a február 22-i élménycsoportban megtapasztalhatod a családállítás módszerével. A teljes 12 alkalmas programról itt olvashatsz.

Zárt csoportban dolgozunk, ahogy minden családállítás alkalmával. Az élménycsoport felépítése követi a természetes rendet, így bármikor becsatlakozhatsz és elkezdheted a saját belső munkádat.

A csoport létszáma korlátozott, a részvételhez előzetes jelentkezés szükséges: 0620/915-4469-es telefonon vagy az eross.panna@gmail.com emailen.

  • Időpont: 2018. 02. 22. 17:30-20:30
  • Helyszín: Omniverzum Szabadegyetem (XIII. ker. Váci út 4. II/5., 82-es kapucsengő)
  • Részvételi díj: 5000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet: 50.000Ft)
  • Részvételi díj Omniverzum Szabadegyetem diákjainak: 3000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet 30.000Ft)

A programot vezeti: Erőss Anna lélek és családrend mediátor

2018.02.13.