Némaság

Jelképezi a láthatatlanságot, a némaságot, a “hallgatni arany”-t, a titoktartást, a működésképtelenséget, az érdektelenséget.

“A kép egy tipikus ikerpárt ábrázol, akik majdnem teljesen egyformák – az egyik (majdnem) nő, a másik (majdnem) férfi) – akik nem tudnak meglenni egymás nélkül (ezért olyan nehéz közös neműeknek gondolni őket). Hátuk mögött áll Neptunusz angyala, és azt parancsolja nekik, hogy zárkózzanak el a külvilágtól és hallgassanak. Elveszi tőlük a kifelé fordulás lehetőségét és egy másik birodalomba vezeti őket – a titkok birodalmába, amit természetesen csak vele (és senki mással nem) tudnak megosztani. “(dudus.hu)

A hétköznapokban úgy észlelheted, hogy nem tudod megfelelően működtetni a világodat, kiveszik a dolgokat a kezedből, úgy érezheted, mintha láthatatlan lennél.  Úgy tűnhet, minden kaotikusan ellened esküdött.
Szavaid valahogy nem azt mondják, amit akarsz. Még szükség van több befelé fordulásra, hallgatásra, csendre.

Ennek az archetípusnak a megoldása, hogy meg kell tanulni magunkban tartani sok mindent. A túl sok beszéddel árthatunk, hiszen óhatatlanul is van, mikor túl sokat mondunk, ezzel más titkait elárulva. Az utunk nagyon egyéni, hiába is akarnánk bárkinek elmagyarázni, vagy esetleg kiszínezni.  Meg kell tanulnunk, hogy mindenkinek meg van a saját igazsága, és ezt magának kell megtalálnia, ezt körülírni nem lehet.

Ezekkel a gondolatokkal folytathatod a ráhangolódást, és ismerkedhetsz benned, hogyan jelenik meg ez az archetípus, hogyan tudsz vele összekapcsolódni, és együttműködni, a február 22-i élménycsoportban megtapasztalhatod a családállítás módszerével. A teljes 12 alkalmas programról itt olvashatsz.

Zárt csoportban dolgozunk, ahogy minden családállítás alkalmával. Az élménycsoport felépítése követi a természetes rendet, így bármikor becsatlakozhatsz és elkezdheted a saját belső munkádat.

A csoport létszáma korlátozott, a részvételhez előzetes jelentkezés szükséges: 0620/915-4469-es telefonon vagy az eross.panna@gmail.com emailen.

  • Időpont: 2018. 02. 22. 17:30-20:30
  • Helyszín: Omniverzum Szabadegyetem (XIII. ker. Váci út 4. II/5., 82-es kapucsengő)
  • Részvételi díj: 5000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet: 50.000Ft)
  • Részvételi díj Omniverzum Szabadegyetem diákjainak: 3000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet 30.000Ft)

A programot vezeti: Erőss Anna lélek és családrend mediátor

2018.02.14.