A világ mögött álló világ hírnöke

Jelképezi bennünk lévő igazságot, isteni szikrát, bölcsességet,  intuícióinkat, álmainkat, illúzióinkat a világról

A képen az Angyal a világ fölé önti ki vizét, hogy minden lényegtelent feloldjon és a valóságot áttetszővé tegye, hogy láthatóvá váljon az, ami mögötte rejlik. Ez a valóságban megkapaszkodni akarók számára a kézzelfogható dolgok elveszítését jelentené – és tulajdonképpen valóban az is.  A szivárvány itt a természet “csodáinak” egyikét és egyúttal az Ég jelét jelképezi.   (dudus.hu)

A hétköznapokban ez úgy jelenhet meg, hogy a problémákat elfojtod, nem veszel róla tudomást, szeretnéd őket ki- és elkerülni. Lehet félsz szembenézni a valósággal, szeretnél még magad elől is elbújni, esetleg ámítod magad valamivel. Felsőbbrendű dolgokkal foglalkozol, hogy ne kelljen a sarkadra állni, és a mindennapi gondokkal foglalkozni. – Neked, hol szokott ez előfordulni? Van olyan élethelyzet, amikor így reagálsz? Inkább egy-egy szituációban fedezed fel?


Ennek az archetípusnak a megoldása, hogy nézzünk önmagunkba. Figyelmünket a külvilágról irányítsuk befelé, önmagunkba, és ott szemlélődjünk. A belső csendben megjelennek a válaszok, melyek lehetnek képek, szimbólumok, hangok, vagy érzések. Bízzunk intuíciónkban, a bennünk lévő bölcsben.

Ezekkel a gondolatokkal elkezdhetsz ráhangolódni, és ismerkedni, benned, hogyan jelenik meg ez az archetípus, hogyan tudsz vele összekapcsolódni, és együttműködni, a február 22-i élménycsoportban megtapasztalhatod a családállítás módszerével. A teljes 12 alkalmas programról itt olvashatsz.

Zárt csoportban dolgozunk, ahogy minden családállítás alkalmával. Az élménycsoport felépítése követi a természetes rendet, így bármikor becsatlakozhatsz és elkezdheted a saját belső munkádat.

A csoport létszáma korlátozott, a részvételhez előzetes jelentkezés szükséges: 0620/915-4469-es telefonon vagy az eross.panna@gmail.com emailen.

  • Időpont: 2018. 02. 22. 17:30-20:30
  • Helyszín: Omniverzum Szabadegyetem (XIII. ker. Váci út 4. II/5., 82-es kapucsengő)
  • Részvételi díj: 5000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet: 50.000Ft)
  • Részvételi díj Omniverzum Szabadegyetem diákjainak: 3000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet 30.000Ft)

A programot vezeti: Erőss Anna lélek és családrend mediátor

2018.02.02.