ÖNBIZALOM CSOPORTÁLLÍTÁSUNK

Mikor felmerült, hogy ez legyen e téma a pénteki csoportállításunkon, leginkább csak arra gondoltunk, hogy ez mindannyiunkat érintő probléma.

Az önismereti csoportokban tapasztaljuk, hogy az önbizalomhiánynak nagyon sok oka lehet, nem egyszer összetett.
A családállításon megtapasztalhatjuk ennek Lelki hátterét is. Egy – egy családnál, hol van a probléma gyökere, kitől hozzuk – kapjuk ennek nem megfelelő működését..
Megtapasztalni azt, hogy mi magunk, hogyan viszonyulunk a saját Önbizalmunkhoz, illetve Önbizalomhiányunkhoz, egy teljesen más folyamat.

Az Önbizalom és az Önbizalomhiány két részünk, mely együttesen alkot egységet. Duális világban élünk, mindkettő életünk része, és saját részeink. Tőlünk függ, hogy mi használjuk őket ahhoz, amit szeretnénk elérni, vagy ők irányítják életünket, és mi csak elszenvedők vagyunk.

Pénteken részese lehettem, amint sok-sok lelkes segítőnk megtapasztalta saját viszonyát az Önbizalomhoz és annak hiányához úgy, hogy nem tudták ki alakítja ezeket a részeinket.

Voltak – kevesen . akik már több éves munkával a hátuk mögött harmonikus viszonyban vannak, és megélik saját Önbizalmukat.

Voltak olyanok, akiket azért vonzott az Önbizalom, mert az önbizalomhiányt elutasítják magukban.
Csak úgy lehetünk biztosak magunkban, ha elfogadjuk a bizonytalanságunkat. Ez az első fontos lépés. Ha ez meg tud történni, akkor indulhat másik részünk beengedése is.

Volt, aki felhasználja Önbizalomhiányát, mert az ösztönzi őt a jobb teljesítményre, és ezt ő pozitívan, tudatosan használja.

Volt, aki úgy jellemezte az Önbizalomhiányt: “…
benne van minden sejtemben.” , ” .. őt ismerem…”

Többek tettek meg nagy utat az Önbizalomhiánytól az Önbizalomig, volt aki segítséggel, és volt, aki önállóan.

Hálás vagyok, hogy végigkísérhettem ezt a folyamatot, láthattam, hogy mindenki meghaladja a jelenlegi helyzetét, és ha néha nagyon nehezen is, de végül eljut és befogadja a saját Önbizalmát.
Sok csoda született, és életre szóló folyamatok beindulásának lehettünk tanúi.

GRATULÁLOK MINDEN SEGÍTŐNKNEK ÉS KÖSZÖNET OLAJOS ERIKÁNAK!

Erőss Anna családrend mediátor