maja kapcsolati háló.2
A Maja horoszkóp szerint születési dátumunk alapján egy bizonyos jegy energetikája, és egy energiacsalád jellemző ránk. A saját jegyünket, mint más rendszerben is megélhetjük pozitívan vagy negatívan. Érdemes tisztában lenni jegyünk erősségeivel, minőségével, és finomságával, hogy azt a mindennapokban tudatosan tudjuk használni. A Maja Rendszer kapcsolati hálója – energiacsaládja további információkat, segítséget ad számunkra ahhoz, hogy harmonikus életünk lehessen, mikor ezeket az energiákat pozitívan tudjuk megélni.

Az energiacsalád áll a saját jegyünkből, a vezető erőből, az analóg vagy párhuzamos erőből, az antipod vagy kihívás erőből, és az okkult vagy rejtett erőből.

vezető erő a saját jegyünk kibontakozását segíti, annak speciális, energetikai vezetéséről gondoskodik. Az analóg vagy párhuzamos erő, ami alapjában esszenciális harmóniában van a saját jegyünkkel, mely egy kísérő összhangot jelent. Az antipod vagy kihívás erő egy ellentétes erő formájában jelenik meg, aktiváló erőként, a feladata, hogy az Én „emlékező” aspektusát megemelje. Az okkult vagy rejtett erő a „belső kincsünk” az emlékezésben segít, mindig valami váratlan dolgot hoz ajándékba, mely kibontakoztatásra vár, ami a feladatunk, küldetésünk. A kapcsolati háló felállításával meg tudod nézni, hogyan éled meg az adott energiákat, ezek az erők, hogyan működnek benned.

Domokos Erzsébet Maja asztrológussal sokat konzultáltunk, hogyan lehet ez az állítási forma hétköznapi szinten és tudatosan is használható. Először is ráláthatsz arra, te hogyan éled meg a saját jegyed, megtapasztalhatod, hol vannak a hézagok a kapcsolati hálódon. Az állítás folyamán nem „csak” rendezzük, harmonizáljuk a kapcsolati hálódat, hiszen minden erődnek lesz üzenete a számodra, amit leírva elvihetsz magadnak, és ezzel napi szinten is tudsz tudatosan foglalkozni.

2015. szeptember 9.

Az állítást vezeti:
Erőss Anna
család és rendszerállító mediátor

Az állításhoz előre bejelentkezés szükséges, díja: 10.000.-Ft.

Jelentkezés és érdeklődés:
Erőss Anna
06-20/915-4469