Csalás

Jelképezi az önbecsapást, a szabálytalan játékot, a csalást, a bűvészmutatványt, a hamis pénzt,és a rendet a káoszban.

“Egy piacon egy szemfényvesztő ül, aki hamis játékával egy másik embert ámít. Előttük három dióhéj fekszik, valamelyik alatt pedig egy borsószem. Olyan sokáig tologatja a dióhéjakat – és ezzel teljesen megtéveszti a nézőt – hogy a játékos, abban a biztos tudatban, hogy még tudja, hol van a borsószem, és ezért pénzt tesz rá, a dióhéjak egyikére mutat. De néhány (szándékosan kitervelt) csábítóan nyerő kör után, amelyekben a játékos egyre nagyobb nyereményekhez jut, a szemfényvesztő ügyesen kicsempészi a dióhéj alól a borsószemet – és attól kezdve csak egy nyertes létezik. A játékos belesétált a nyereményvágy csapdájába.” (dudus.hu)

A hétköznapokban ezt úgy tapasztalhatod, hogy becsapod magad, és ezt valaki másra vetíted ki. Majd ez a valaki, pont ezért sorsod beteljesítőjévé válik →be “kell”, hogy csapjon téged. Ez annyira láthatatlanul zajlik, hogy szinte lehetetlen felismerni.

Ennek az archetípusnak a megoldása, hogy felvállaljuk a kialakult káoszt és zavarodottságot. Néha úgy tűnik, ebből nem vezet kiút, de pont ez a zavarodottság lehet számunkra gyógyító. Hiszen arra késztet, hogy különbséget tegyünk álmaink és a biztonságérzet, a szükségszerűség és víziók között. Meg kell találjuk a helyes középutat a félelemből származó alkalmazkodás és kibontakozó jövőd között.

Ezekkel a gondolatokkal folytathatod a ráhangolódást, és ismerkedhetsz, benned, hogyan jelenik meg ez az archetípus, hogyan tudsz vele összekapcsolódni, és együttműködni, a február 22-i élménycsoportban megtapasztalhatod a családállítás módszerével. A teljes 12 alkalmas programról itt olvashatsz.

Zárt csoportban dolgozunk, ahogy minden családállítás alkalmával. Az élménycsoport felépítése követi a természetes rendet, így bármikor becsatlakozhatsz és elkezdheted a saját belső munkádat.

A csoport létszáma korlátozott, a részvételhez előzetes jelentkezés szükséges: 0620/915-4469-es telefonon vagy az eross.panna@gmail.com emailen.

  • Időpont: 2018. 02. 22. 17:30-20:30
  • Helyszín: Omniverzum Szabadegyetem (XIII. ker. Váci út 4. II/5., 82-es kapucsengő)
  • Részvételi díj: 5000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet: 50.000Ft)
  • Részvételi díj Omniverzum Szabadegyetem diákjainak: 3000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet 30.000Ft)

A programot vezeti: Erőss Anna lélek és családrend mediátor

2018.02.16.