EROSZ

Jelképezi: a nemek vonzását, a szexet, a flörtöt, a testi kapcsolatot, és a cherchez la femme-t.

“Két fiatal áll egymással szemben, testük érintkezik. Mindketten úgy tekintenek a másikra, mint tükörre, és tetszik nekik, amit látnak. Ámor már megfeszítette íjának húrját, a többi már a hormonok dolga. A háttérben látható párnák azt jelzik, amit a moziban finom hegedűszólam jelképez, röviddel a kép elsötétedése előtt. A kettőjüket körülvevő rózsakert arra utal, hogy a gyengédség és a szépség is jelen van, és arra is, hogy közös ügyüket nagyra értékelik.” (dudus.hu)

Ez az archetípus emlékeztet, hogy nem csak test vagy, hanem szellem is, és nem csak szellem vagy, hanem test is. Az egyensúly eltolódott, vajon, melyik illik jobban rád? Lehet túlértékeled vagy alul értékeled a szexualitást? Valamilyen formában, de nincs egyensúly.

Ez az archetípus segít érzékiségünket újra kalibrálni. Akár gátlásainkon vagy mértékletességünkön keresztül megtanulhatjuk megérteni.

Ezekkel a gondolatokkal folytathatod a ráhangolódást, és ismerkedhetsz, benned, hogyan jelenik meg ez az archetípus, hogyan tudsz vele összekapcsolódni, és együttműködni, a márciusi 22-i élménycsoportban megtapasztalhatod a családállítás módszerével. A teljes 12 alkalmas programról itt olvashatsz.

Zárt csoportban dolgozunk, ahogy minden családállítás alkalmával. Az élménycsoport felépítése követi a természetes rendet, így bármikor becsatlakozhatsz és elkezdheted a saját belső munkádat.

A csoport létszáma korlátozott, a részvételhez előzetes jelentkezés szükséges: 0620/915-4469-es telefonon vagy az eross.panna@gmail.com emailen.

  • Időpont: 2018. 03. 22. 17:30-20:30
  • Helyszín: Omniverzum Szabadegyetem (XIII. ker. Váci út 4. II/5., 82-es kapucsengő)
  • Részvételi díj: 5000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet: 50.000Ft)
  • Részvételi díj Omniverzum Szabadegyetem diákjainak: 3000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet 30.000Ft)

A programot vezeti: Erőss Anna lélek és családrend mediátor

2018.03.19.