DAC

Jelképezi: a romboló gyermeket, a haragot, a Rontó Pál-t, a dühöt, az anya iránti gyűlöletet, és a nőiesség elutasítását.

13_krebs-wi

03.21-04.20

“Egy kisfiú mérgesen, ökölbe szorított kezekkel szalad világgá anyukájától. Dühtől felhevült arca vörös ingével versenyezve piroslik. A széttört játék az úton fekszik – persze nem is véletlenül tört el.
A hangulat vészjósló, zivatarfelhők közelednek. A GYERMEK olyan nagy “szelet kavar”, hogy az ott maradó anya kendőit és ruháját összevissza fújja.” (dudus.hu)

Ez az archetípus úgy jelenik meg bennünk, mint egy elégedetlen, dühös belső gyermek. Azt érezhetjük, mintha mindenki, az egész világ összeesküdött volna ellenünk. Nem igazán vagyunk reálisak, tudatosak. Ilyenkor csak fogadjuk el, hogy ezek az érzések gyermekkorunkra emlékeztetnek.

Mikor ezekkel az érzésekkel szembesülünk, itt az idő, hogy minden dac, düh, harag, amit eddig elfojtottunk, kiengedjük, utat adjunk olyan módon, vagy módszerrel, melyben senki sem sérül. Meg kell élnünk belső gyermekünket, elég időt, teret szánni neki. A bennünk élő szülő gondoskodása egy idő után lecsendesíti, megnyugtatja, és egyszer csak azt vesszük észre, hogy az ölünkben, hozzánk bújva találjuk.

maxresdefault

Ezekkel a gondolatokkal folytathatod a ráhangolódást, és ismerkedhetsz, benned, hogyan jelenik meg ez az archetípus, hogyan tudsz vele összekapcsolódni, és együttműködni, a márciusi 22-i élménycsoportban megtapasztalhatod a családállítás módszerével. A teljes 12 alkalmas programról itt olvashatsz.

Zárt csoportban dolgozunk, ahogy minden családállítás alkalmával. Az élménycsoport felépítése követi a természetes rendet, így bármikor becsatlakozhatsz és elkezdheted a saját belső munkádat.

A csoport létszáma korlátozott, a részvételhez előzetes jelentkezés szükséges: 0620/915-4469-es telefonon vagy az eross.panna@gmail.com emailen.

  • Időpont: 2018. 03. 22. 17:30-20:30
  • Helyszín: Omniverzum Szabadegyetem (XIII. ker. Váci út 4. II/5., 82-es kapucsengő)
  • Részvételi díj: 5000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet: 50.000Ft)
  • Részvételi díj Omniverzum Szabadegyetem diákjainak: 3000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet 30.000Ft)

A programot vezeti: Erőss Anna lélek és családrend mediátor