HOGYAN SEGÍT EGY BESZÉLGETÉS ÉS EGYÉNI KEVERÉK

blüten mit tropfen

Kliensünk 20-as évei végén járó fiatalember. Az Omniverzum Szabadegyetem Bach virág tanácsadás gyakorló képzésünk ingyenes tanácsadására jött el.

A fő dolog, ami foglalkoztatta, a hivatásának megtalálása. Van egy hétköznapi munkája, ami eléggé lefoglalja. Ha bármiért több pénzre lenne szüksége, akkor kénytelen időben még többet erre áldozni, és ilyenkor már másra nincs is ideje.  Elmeséli, hogy már gyermekkora óta foglalkoztatja a spiritualitás. Különleges képessége van. Most az okozza a problémát, hogy ezt a képességét, hogyan tudja úgy használni, hogy azzal se magának se másnak ne ártson. Leginkább a szellemgyógyászat érdekli.

Már foglalkozott önismerettel, járt tanfolyamra, ami akkor sokat segített, most épp elérkezett egy új szintre, ahol ismét szüksége volt egy új nézőpontra.

A beszélgetés során, a Bach virág választása arra utalt, hogy a hivatása megtalálásában az tudja segíteni, ha az egyetemes szeretet minőségét beemeli az életébe, és az érzékenységét jól használja, mivel képes a kollektív tudat és tudattalan érzékelésére, és ilyenkor fontos, tisztában legyünk azzal, hogy mi, ténylegesen a sajátunk, és mi az, ami már nem a “miénk”.

A tanácsadás végén összeállítottunk egy egyéni keveréket, ami azokban a folyamatokban segíti, amiket a beszélgetés során érintettünk. Javaslatot tettünk további lehetőségekre, melyek révén további információkra tehet szert a szellemgyógyászattal kapcsolatban, illetve, hogyan tudja feltérképezni a képességének azokat a határait, mellyel biztosan csak segítségére lesz másoknak.

boldogsag(210x140)(1)

Pár napja találkoztunk, és azt a visszajelzést kaptam, hogy az egyéni keverék jót tett, az első pár napban sok minden dolgozott benne, utána “beindult”, elmúlt a “csináljam vagy mégse” hezitálás, és azóta megtalálta azt a helyet, ahol tudja használni a képességeit.
2016.05.22.

Erőss Anna Lélekmediátor – Bach virág konzulens