“Amikor felébredt, fontosnak érezte magát minha minden tőle függene.” A. A. MILNE

A Zodiákus jegyek, mind a 12 jegy minősége meg van bennünk attól függetlenül, hogy melyik jegyben születtünk. Az aktuális hónap jegye abban segít, hogy felismerjük, hogyan éljük meg az adott energiacsomagot.

Minden jegy egy alaptípusnak tekinthető, egy bizonyos fejlődési lépcső, és meg van a maga célja, motivációja, tanulási feladata.

Nemsokára beköszönt az Állatöv 5. jegye, az oroszlán. Mire is láthatunk rá a következő ciklusban (07.22-08.22.)?

Ennek az alaptíusunknak a motivációja, hogy korlátozás nélkül éljen és megvalósítsa önmagát. A saját teremtéseiben, nemző-és teremtő erejében ismeri fel önmagát. Minden, amit tesz a személyisége kifejeződésének tekinti. Meg van benne egy külső-belső tekintély elérésének a vágya, ami által önállóvá válik.

Szereti élvezni az életet, a benne áramló életerőt, az egész világot egy nagy játéknak fogja fel, önnön különlegességének tudatával éli meg.

Ez a minőség vezet bennünket önmagunk megismeréséhez, az önálló személyiségünk kialalkításához. Itt ismerjük meg vágyainkat, mit akarunk anélkül, hogy korlátainkat figyelembe vennénk. A bőség megtapasztalása, a bennünk lévő életerő, kreativitás megélése és kifejezése.

Segít rátalálni önmagunkra, utat mutat. Ahogy elindulunk ezen az úton, bizonytalanok lehetünk, és szükségünk van a külvilág megerősítésére. Ezt a függőséget úgy oldhatjk fel, ha megtaláljuk saját belső középpontunkat, amivel már magabiztosan és önállóan tudunk cselekedni.

Esetenként hajlamos a túlzásra, ezért el kell sajátítani a megfelelő mérték megtalálását, ahol az individualitását és az egocentrikusságát is meg tudja élni. Nagyon fontos számára, hogy az, amit csinál, abban élvezetet leljen.

Erőss Anna önismereti tréner (patentvagyok.com)

2018.07.14.