“Az út, mely szóba fogható, nem az öröktől való; a szó, mely rája-mondható, nem az örök szó.  Ha neve nincs: ég s föld alapja; ha neve van: minden dolgok anyja.

Ezért, aki vágytalan, a nagy titkot megfejtheti; de ha vágya van, csak a dolgokat szemléltetheti; e kettő mögött közös a forrás, csupán nevük más. Közösségük: csoda, s egyik csodától a másik felé tárul a nagy titkok kapuja.” Tao Te king

Vágyaink, ösztöneink, kötődéseink és félelmeink az anyagi világhoz kötnek bennünket. Ameddig ezekkel az érzésekkel azonosítjuk magunkat, csak egy külső, látszatvalóságot vagyunk képesek csak felismerni. Minél inkább a dolgok mögé látunk, és megtanuljuk, ezek csak bizonyos, korlátozott ideig fennálló dolgok, annál inkább érezhetjük azt az erőt, ami minden dolog mögött él és hat.

Többek között erről beszélgetünk a február 20-án.  (A teljes programról itt olvashatsz.) Zárt csoportban dolgozunk, önismereti jelleggel. A témák a természetes rendet követik, így bármikor bekapcsolódhatsz. A csoport bizalmi légkörével egy támogató teret ad önmagam megismeréséhez, a tagok által új nézőpontokkal, és egyben könnyebb felismerésekkel és megértésekkel gazdagít.

A létszám korlátozott, a részvételhez előzetes jelentkezés szükséges: 0620/915-4469-es telefonon vagy az eross.panna@gmail.com emailen

  • Időpont: 2018. 02.20 17:30-20:30
  • Helyszín: Omniverzum Szabadegyetem (XIII. ker. Váci út 4. II/5., 82-es kapucsengő)
  • Részvételi díj: 3000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet: 30.000Ft)
  • Részvételi díj Omniverzum Szabadegyetem diákjainak: 2000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet 20.000Ft)

A programot vezeti: Erőss Anna önismereti tréner

2018.02.19.