6 alkalmas szisztematikus rendszerállítás

Február 7-től, havonta egy alkalommal csoportos családállítási lehetőség.

Miért pont 6 alkalom?

Fél éven belül komplex változásra való lehetőség, mely mindössze havi egy péntek délután.

A családállítás a tudattalan információkkal dolgozik, így elég időd marad, hogy a feltárt információkat tudatosítsd, feldolgozhasd, és alkalmazhasd a hétköznapokban. Ez idő alatt 3 saját állításra van lehetőséged, emellett a csoportdinamika megtartásához vállalod, hogy a fennmaradó 3 alkalommal eljössz segítőnek, hogy a csoporttársaidnak is legyen lehetősége saját állításra.

Mit takar a 3 saját állítás?

Javaslom, hogy kezdjünk az alapokkal, a szülőkkel. Akár volt már családállításod, akár nem, a legtöbb problémánk forrása a szüleinkkel való kapcsolatunk. Legtöbbünk, legalább egy kicsit mást vár a szülőktől. “Milyen jó lett volna, ha…”, “Úgy örültem volna, ha…”, “Milyen jólesett volna, ha…”. Mikor közelítjük az elvárásokat ahhoz, amit a szüleink képesek adni, közelebb kerülünk a forráshoz, mely révén a teljes családi rendszerünkhöz kapcsolódhatunk, és részesülhetünk mindabban, ami eddig hiányzott. És, miért javaslom annak is, akinek már volt ilyen jellegű állítása? Szüleinkkel való viszonyunk igen komplex, nagyon sok tényező befolyásolja. Az állítások alkalmával kívülről befelé haladunk, vagyis a felszínen kezdjük, és minden állítás egyre mélyebb rétegeit tárja fel kapcsolati rendszereinknek. Mindig azzal szembesülünk, amire felkészültek vagyunk. Ahogy mi is változunk, a családállítási tér is egyre mélyebb rétegeit tárja fel előttünk. Saját magam is megtapasztaltam.

A következő két állításnál több lehetőséged is nyílik. Ha vannak testvéreid, a velük való kapcsolatot lehet optimálisabb mederbe terelni, vagy épp segít elfogadni, hogy ami van, jelenleg számotokra az az optimális. Lehet folytatni a nagyszülői vonallal is – általában két generáció távlatában már igen sok esemény előfordulhat, ami kiegyenlítést igényel a rendszeredben. A folytatást előzetesen is megbeszélhetjük az első állítás, és a családi információk tükrében.

Természetesen lehetőséged van akár egy aktuális élethelyzetből fakadó probléma, betegség, vagy olyan dolog felállítására, amit eddig még nem sikerült megoldanod, de nagyon szeretnéd a pozitív változást.

Miért szisztematikus rendszerállítás?

Családunk egy rend, rendszer szerint működik. Maga a családállítás, mint módszer mára már közel 50 éves múltra tekint vissza. Mint minden időtálló módszer, ez is sokat finomodott, és az alkalmazása során a mai emberhez tudott idomulni. Tudjuk, hogy a változást nem érdemes kierőszakolni, mindig figyelni kell, hogy az adott személy, mennyire kész erre. A szisztematikus állítási folyamatban kisebb lépésekben haladunk. Egy – egy állításnál nem jelenik meg a felmenők sora, hiszen akkor akár több napig is tartana egy állítás. A családot kisebb egységekben nézzük, így jobban tudunk egy adott témában elmélyedni. Mit jelent ez? Egy klasszikus gyerekkori állításnál a szülők és az összes testvér felállításra kerül, az állítás során rendszerint az apai vagy anyai nagyszülők is bekerülnek az állítói térbe. A szisztematikus állításnál ugyanez másképp zajlik. Az állíttató képviselője és a szülei kerülnek csak felállításra, a velük való kapcsolattal foglalkozunk, mely lehetővé teszi, hogy a legfontosabb információkra összpontosítsunk, és mindig az állíttató maradjon a fókuszban. Egy következő alkalommal tudjuk akár a testvérekkel, akár valamelyik nagyszülői ággal folytatni. Vagyis lépésről – lépésre, tárjuk fel a családi rendszert, az állítások is egymásra tudnak épülni, egymást támogatni.

Időpontok és jelentkezés 6 alkalom = 3 blokk

Csoport indulásával kapcsolatban érdeklődj a megadott elérhetőségeimen, köszönöm!

A csoporthoz segítőként rugalmasan lehet csatlakozni, amennyiben vállalod, hogy a következő alkalmakkor szintén részt veszel. Ahhoz, hogy együtt tudjunk dolgozni, egy adatlap kitöltése szükséges, mellyel feltérképezzük a családi háttered, ezt akár már most is kérhetsz emailen: eross.panna@gmail.com.

A 3 blokkból álló családállítás részvételi díja állíttatóként: 15.000Ft/fő/blokk. Minden második állítási napon tudsz a következő blokkra jelentkezni. A segítői részvétel: 6.000Ft/blokk – ez csak azok számára, akik ebben az időszakban nem állíttatnak. Egy délután legfeljebb 3 állításra van lehetőség.

Kedvezmény az Omniverzum Szabadegyetem diákjainak: állíttatói díj: 10.000Ft/blokk, segítői részvétel ingyenes.

Bármilyen kérdésed merül fel, keress bátran: 0670 555 5591, email: eross.panna@gmail.com