“Ha ez kávé, teát szeretnék, de ha ez tea, akkor kávét szeretnék.”  PUNCH

A szabadság megélése mindig függ az adott a földrajzi helytől és kortól, amiben élek. Ezek határozzák meg, milyen társadalmi, szociális és családi elvárásokkal találkozom, aminek meg kell felelnem. Mint független egyén, individum, ebben az adott környezetben valósítom meg önmagam.

Fontos kérdés, vajon, hogyan tudok hozzájárulni az adott társadalomhoz? Ez az archetípus szeretne valami újat, valami mást, valami egyedit, és másképp csinálni, mint ahogy az megszokott.

FŐBB MOTIVÁCIÓJA

Akár egy vágyként jelentkezhet bennünk, mint egyén elismertek legyünk. Fontos lehet, hogy a feladatait teljesítve a társadalmi elvárásoknak is eleget tegyen. Bizonyos dolgokat reformizáljon, megújítson. Van benne egy szellemi függetlenségre irányuló törekvés, egy elképzelés egy “jobb világról”.

Benned, hogyan jelenik meg ez az archetípus, hogyan tudsz vele összekapcsolódni, és együttműködni, a január 26-án induló élménycsoportban megtapasztalhatod a családállítás módszerével. A teljes 12 alkalmas programról itt olvashatsz.

Zárt csoportban dolgozunk, a csoport létszáma korlátozott, a részvételhez előzetes jelentkezés szükséges: 0620/915-4469-es telefonon vagy az eross.panna@gmail.com emailen.

Lehetőséged van előzetesen ráhangolódni, elmélyedni, alaposabban megismerkedni ezzel a minőségeddel január 23-án délután, ahol ezzel az archetípussal foglalkozunk, szintén zárt csoportban, önismereti jelleggel, erről itt olvashatsz.

  • Időpont: 2018. 01.26. 17:30-20:30
  • Helyszín: Omniverzum Szabadegyetem (XIII. ker. Váci út 4. II/5., 82-es kapucsengő)
  • Részvételi díj: 5000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet: 50.000Ft)
  • Részvételi díj Omniverzum Szabadegyetem diákjainak: 3000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet 30.000Ft)

A programot vezeti: Erőss Anna lélek és családrend mediátor