HOGYAN TUDOM MEGVALÓSÍTANI

A BENNEM ÉLŐ IDEÁKAT

A szabadság megéléshez mindig hozzátartozik az a földrajzi hely és kor, és a család, amibe beleszülettem. Minden kor más és más, ezért is fontos, épp milyen társadalmi, szociális és családi elvárásokkal találkozom, aminek meg kell felelnem.

Független egyénként ebben a környezetben (ország, társadalom, család) valósítom meg önmagam. Alapvető kérdés az is, vajon, hogyan tudok hozzájárulni az adott társadalomhoz, hiszen ez az archetípus szeretne valami újat, valami mást, valami egyedit, valamit másképp csinálni, mint ahogy az megszokott.

FŐBB CÉLJA

Ebben az archetípusban megjelenik egy jobb és igazságosabb világ képe. Mindannyiunkban felmerül, miért van a világon annyi probléma, betegség, éhezés, nyomor, háborúk, értelmetlen halál. És ezzel együtt felmerülnek ideák, ideálok, aminek valamilyen formában szeretnénk eleget tenni.

Hétköznapi szinten: gyűjthetem szelektíven a szemetet, figyelhetek a környezetem tisztaságára, mikor kirándulok, sétálok, összeszedem a szemetet, a háztartásban környezetbarát termékekkel takarítok, segítek a szomszédoknak, stb…

Emellett lehetnek bennem magasztos ideák, melyeket egy alap, belső igazságnak élek meg, valami olyat szeretnék, ami szem előtt tartja az emberiség javát, egy szociális csoport javát, vagy egy olyan projekt javát, amiben dolgozom. Tehát itt nem én vagyok a fontos, hanem mások, a többiek, mindenki.

Benned, hogyan jelenik meg ez az archetípus, hogyan tudsz vele összekapcsolódni, és együttműködni, a január 26-án induló élménycsoportban megtapasztalhatod a családállítás módszerével. A teljes 12 alkalmas programról itt olvashatsz.

Zárt csoportban dolgozunk, ahogy minden családállítás alkalmával. Az élménycsoport felépítése követi a természetes rendet, így bármikor becsatlakozhatsz és elkezdheted a saját belső munkádat.

A csoport létszáma korlátozott, a részvételhez előzetes jelentkezés szükséges: 0620/915-4469-es telefonon vagy az eross.panna@gmail.com emailen.

Lehetőséged van előzetesen ráhangolódni, elmélyedni, alaposabban megismerkedni ezzel a minőségeddel január 23-án délután, ahol ezzel az archetípussal foglalkozunk, szintén zárt csoportban, önismereti jelleggel, erről itt olvashatsz.

  • Időpont: 2018. 01.26. 17:30-20:30
  • Helyszín: Omniverzum Szabadegyetem (XIII. ker. Váci út 4. II/5., 82-es kapucsengő)
  • Részvételi díj: 5000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet: 50.000Ft)
  • Részvételi díj Omniverzum Szabadegyetem diákjainak: 3000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet 30.000Ft)

A programot vezeti: Erőss Anna lélek és családrend mediátor

2018.01.22.