A CSÁBÍTÓ

fue-tentado-en-el-desierto1

Jelképezi: az ördög, elképzelés, ötlet, öngyilkosság, elkötelezettség, ragaszkodás, fanatizmus, alvilág

Ennél az archetípusnál az ideák nagy szerepet játszanak, érdemes átgondolni, melyik lehet az, amelyik most az életedben jelen van, és tisztázni ezt, mert energiáid nagy részét ez köti le. Egyfajta szellemi csapda, mely nagyon rafináltan úgy tűnik, hogy az igazság.  Majdnem az, de mégis csak egy illúzió.

Gondold át, hogy van-e az életedben olyan dolog, amit nem tudsz elfogadni. Ez annyira nehezen mehet, hogy inkább befelé fordulsz a csendbe és az ürességbe. Ez az állapot egészen addig tart, ameddig elfogadod, hogy egy “halott” dologhoz ragaszkodsz. Lelked, így fogságba került. Készülj, mert a továbblépéssel csak romokat hagysz magad után.

Van, mikor azt érezheted, hogy valaki elárult, akihez kötődtél. Azt vártad, hogy ő lesz az, aki majd feltölt téged élettel. Ez nem történt meg, így olyan, mintha egy részd meghalt volna.                                                                                                                      (Forrás: dudus.hu)

Benned, hogy van jelen ez az archetípus?

Ezekkel a gondolatokkal folytathatod a ráhangolódást, és ismerkedhetsz, benned, hogyan jelenik meg ez az archetípus, hogyan tudsz vele összekapcsolódni, és együttműködni, az október 19-i élménycsoportban megtapasztalhatod többek között a családállítás módszerével, vezetett meditációkkal, közös gondolatokkal. A teljes 12 alkalmas programról itt olvashatsz.

Zárt csoportban dolgozunk, ahogy minden családállítás alkalmával. Az élménycsoport felépítése követi a természetes rendet, így bármikor becsatlakozhatsz és elkezdheted a saját belső munkádat.

A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges: 0620/915-4469-es telefonon vagy az eross.panna@gmail.com emailen.

  • Időpont: 2018. 10. 19. 17:30-20:30
  • Helyszín: Omniverzum Szabadegyetem (XIII. ker. Váci út 4. II/5., 82-es kapucsengő)
  • Részvételi díj: 5000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet: 50.000Ft)
  • Részvételi díj Omniverzum Szabadegyetem diákjainak: 3000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet 30.000Ft)

A programot vezeti: Erőss Anna lélek és családrend mediátor

2018.10.07.