A szárnyas kentaur

nyilas6

Jelképezi: a szellemileg magasabb szinten lévő ember, aki megpróbálta ösztöneit levetkőzni

Az előző ciklusban megélt élmények rémálmokká válnak, ezek a tapasztalatok örökké megmaradnak, olyan sebek, melyek nem gyógyíthatóak. Ez ösztönzi a kentaurt, hagyja hátra a földi örömöket, és Isten, a lét értelme keresésének szentelje életét.

Ennél az archetípusunknál a hit kérdése előtérbe kerül, mert olyan összefüggéseket keres, ami megmagyarázza számára a világot, annak működését, választ ad a “miért”-jeire. Az emberiség ezekre a válaszokra hozta létre a vallást és a filozófiát. Ez a típus  tanítás formájában keresi a választ, majd szóban közvetíti a tudást.

Hajtja egy belső vágy, újabb és újabb szellemi szinteket keres, majd integrálja. Fontos, hogy szintetizálja az eddigi tapasztalatokat, tudását. Nagy erővel, energiával lát neki az aktuális feladatainak, ez a belső erő, tűz inspirálja környezetét is. Hiszi, hogy valami egyedülállót sikerül majd megalkotnia.

Foglalkoztatja a szabad akarat kérdése, hová fejlődik az Univerzum? A múlandóság érzését azzal csillapítja, hogy olyan értéket keres, ami időtálló. Egy olyan környezet megteremtésére törekszik, amiben az ember fejlődik, kibontakozik.

blumen-herz-pixabay
  • Mit gondolsz az életről?
  • Hogyan tekintesz a jövődre?
  • Mit jelent számodra a szabadság?
  • Hogyan éled meg a boldogságot?
  • Milyen módon fejleszted magad, tágítod a tudásod?
  • Melyek a könnyebb, és melyek a nehezebb élettémáid?

Ezekkel a gondolatokkal folytathatod a ráhangolódást, és ismerkedhetsz, benned, hogyan jelenik meg ez az archetípus, hogyan tudsz vele összekapcsolódni, és együttműködni, a november 22-i élménycsoportban megtapasztalhatod többek között a családállítás módszerével, vezetett meditációkkal, közös gondolatokkal. A teljes 12 alkalmas programról itt olvashatsz.

Zárt csoportban dolgozunk, ahogy minden családállítás alkalmával. Az élménycsoport felépítése követi a természetes rendet, így bármikor becsatlakozhatsz és elkezdheted a saját belső munkádat.

A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges: 0620/915-4469-es telefonon vagy az eross.panna@gmail.com emailen.

  • Időpont: 2018. 11. 22. 17:30-20:30
  • Helyszín: Omniverzum Szabadegyetem (XIII. ker. Váci út 4. II/5., 82-es kapucsengő)
  • Részvételi díj: 5000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet: 50.000Ft)
  • Részvételi díj Omniverzum Szabadegyetem diákjainak: 3000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet 30.000Ft)

A programot vezeti: Erőss Anna lélek és családrend mediátor

2018.11.19.