Mi az a gyermekkori családállítás?

94e147a55e2820de1ca737d32c1daeb2

Bárki, aki hozzám fordul családállítással kapcsolatban, mindig azt javaslom, hogy először a gyermekkori családállítással kezdjünk. Problémáink gyökere a családi rendszerünkben kereshető. Szüleink, nagyszüleink, dédszüleink, és felmenőink kapcsolati rendszerei, életük, megélt viszontagságaik, sorsuk mind hatással vannak életünkre. A teljesség igénye nélkül itt olvashatsz néhány olyan kérdést, ami rávilágít, milyen tényezők befolyásolhatják a családodban az életed.

A családállítással olyan történéseket is tudunk rendezni, amiről nincs tudomásunk, mert valamelyik ősünkhöz tartozik, aki már rég nem él, vagy lehet, a család bizonyos tagjai titokban tartották, így óvva a többieket.

A gyermekkori állításnál az állíttató a csoportból kiválasztja édesapja, édesanyja, testvérei és önmaga képviselőjét is, majd betolja őket a térbe. A képviselők érzéseik alapján mozoghatnak a térben, így rövid időn belül feltárul a családtagok közötti kapcsolati rendszer, ami a családállítás kiindulása lesz.

Az állíttató szándéka mindig befolyásolja, milyen információk tárulnak fel, amikkel dolgoznunk kell, illetve attól függően, hogy milyen állapotban van, és milyen információkat képes befogadni, feldolgozni.

02_21_

Az állítás folyamán a felmerülő problémákat oldó mondatok segítségével rendezzük. Ennél az állításnál elsősorban a szülőkkel való kapcsolat rendezése kerül előtérbe, hiszen rajtuk keresztül érkezhet meg a férfi és női energia, melyből merítkezve válhatunk igazán teljessé.

Erőss Anna családrend mediátor

2018. 03.04.