Minden, amit birtokolsz, téged fog birtokolni.2 REGINA ELBERT

Ennek az alaptípusunknak a birtoklás az, ami segíti önértékelésének a növelését. A tárgyak birtoklásában élheti meg önmagát. Sokszor nagy vívódást kelt bennünk, hogy mit tartsunk meg, és mit engedjünk el. Ahhoz, hogy a döntést könnyedén meghozhassuk, ki kell alakítanunk a saját értékrendszerünket.

Az álhatatosság szintén jellemző megjelenés, ami miatt fél a változástól, a szokatlantól és bizonytalantól, így hajlamos beleragadni a mindenkori jelen helyzetébe. Már rég túlhaladott szokások szerint él, ami megjelenhet testi szinten is,  mint kiválasztási probléma.

A megtartás egyben önkorlátozást is jelent, mely aláássa ennek az alaptípusunknak a teremtő erejét.

Tanulási feladatok: önértékelés, személyes értékrendszer, megrögzött szokások legyőzése, készség a változásra, elfogadni a jövő bizonytalanságát

Többek között erről beszélgetünk április 17-én.  (A teljes programról itt olvashatsz.) Zárt csoportban dolgozunk, önismereti jelleggel. A témák a természetes rendet követik, így bármikor bekapcsolódhatsz. A csoport bizalmi légkörével egy támogató teret ad önmagam megismeréséhez, a tagok által új nézőpontokkal, és egyben könnyebb felismerésekkel és megértésekkel gazdagít.

A létszám korlátozott, a részvételhez előzetes jelentkezés szükséges: 0620/915-4469-es telefonon vagy az eross.panna@gmail.com emailen

  • Időpont: 2018. 04. 17. 17:30-20:30
  • Helyszín: Omniverzum Szabadegyetem (XIII. ker. Váci út 4. II/5., 82-es kapucsengő)
  • Részvételi díj: 3000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet: 30.000Ft)
  • Részvételi díj Omniverzum Szabadegyetem diákjainak: 2000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet 20.000Ft)

A programot vezeti: Erőss Anna önismereti tréner

2018. 04.13.