“A személyiség az élet során a nehéz vagy teljesen megmagyarázhatatlan csírákból fejlődik és csak tetteink fényében lesz nyilvánvaló, kik vagyunk.” Carl Gustav Jung

Az előző ciklusban szembenéztünk illúzióinkkal, fantáziálásainkkal, álmainkkal, melyeket elengedve egy adott ciklust lezártunk. Ez segít, hogy egy újabb kör elindulhasson, de már magasabb minőségben. Ebben az időszakban a megvalósítás nagy szerepet kap.

Megjelenik bennünk egy belső hajtóerő, vágy, életenergia, ami minden mozgatója. Most a jövő felé nézünk, nem analizálunk, filozofálunk, hanem cselekszünk. Ennek az alaptípusnak a másik oldala a düh, az agresszió, az ösztönök irányította cselekvés.

Az alábbi kérdések, segítenek ráhangolódni a következő témánkra:

  • Gyengének vagy erősnek érzem magam?
  • Milyen helyzetben vagyok félénk vagy agresszív?
  • Milyen érzéseket kelt bennem: ösztön, túlélési harc, védekezési mechanizmus, libidó, spontaneitás?

Többek között erről beszélgetünk március 20-án.  (A teljes programról itt olvashatsz.) Zárt csoportban dolgozunk, önismereti jelleggel. A témák a természetes rendet követik, így bármikor bekapcsolódhatsz. A csoport bizalmi légkörével egy támogató teret ad önmagam megismeréséhez, a tagok által új nézőpontokkal, és egyben könnyebb felismerésekkel és megértésekkel gazdagít.

A létszám korlátozott, a részvételhez előzetes jelentkezés szükséges: 0620/915-4469-es telefonon vagy az eross.panna@gmail.com emailen

  • Időpont: 2018. 03.20 17:30-20:30
  • Helyszín: Omniverzum Szabadegyetem (XIII. ker. Váci út 4. II/5., 82-es kapucsengő)
  • Részvételi díj: 3000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet: 30.000Ft)
  • Részvételi díj Omniverzum Szabadegyetem diákjainak: 2000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet 20.000Ft)

A programot vezeti: Erőss Anna önismereti tréner

2018.03.15.