ÁLMODOZÁS, INTUÍCIÓ

Az elmúlt hónapban az individualitással, szabadsággal foglalkoztunk. Ez az alaptípus intenzíven érzékeli önállóságát, individualitását, és hogy egy nagyobb egységnek,  csoportnak is a tagja, melyért felelősséggel tartozik. Önálló teljesítményt szeretne nyújtani, amivel bizonyítja saját individualitását, emellett a személyén túlmutató célt is szolgál. Ez a cél inkább másokat, az embereket szolgálja, és benne van a jelenlegi megváltoztatásának a gondolata.

A jelen alaptípusunk egyfajta változáson megy keresztül, ahol az eddigi kötelezőnek tartott struktúrák, minden, ami szilárd, a biztonság, és a matéria feloldódása megy végbe. Megváltozik az érték mérője, ami eddig megbízható és biztos volt, az, ami a biztos talajt jelentette, most teljes elengedésre szorul.

A programra való ráhangolódást a Kis hableány meséje segíti. (http://mek.oszk.hu/00300/00309/00309.htm#5) A mese bemutatja a más világ utáni vágyódást, abból a realitásból, melyben ő van. Megjelenik a szépség, melyet egy távoli, nem megfogható gyakorol rá, és a remény, hogy egy másik világban tökéletessé válik az odaadás, az áldozat-, és szenvedés készség, amivel megpróbálja a szeretetet, transzcendenciát, halhatatlan lélek formájában elnyerni. Mennyire más, mint az előző alaptípusunk!

Többek között erről beszélgetünk a február 20-án.  (A teljes programról itt olvashatsz.) Zárt csoportban dolgozunk, önismereti jelleggel. A témák a természetes rendet követik, így bármikor bekapcsolódhatsz. A csoport bizalmi légkörével egy támogató teret ad önmagam megismeréséhez, a tagok által új nézőpontokkal, és egyben könnyebb felismerésekkel és megértésekkel gazdagít.

A létszám korlátozott, a részvételhez előzetes jelentkezés szükséges: 0620/915-4469-es telefonon vagy az eross.panna@gmail.com emailen

  • Időpont: 2018. 02.20 17:30-20:30
  • Helyszín: Omniverzum Szabadegyetem (XIII. ker. Váci út 4. II/5., 82-es kapucsengő)
  • Részvételi díj: 3000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet: 30.000Ft)
  • Részvételi díj Omniverzum Szabadegyetem diákjainak: 2000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet 20.000Ft)

A programot vezeti: Erőss Anna önismereti tréner

2018. 02. 02.