“Mindnyájan apró bogarak vagyunk, de azt hiszem én szentjánosbogár vagyok.”  WINSTON CHRUCHILL

spirituality

Jelképezi: hatalom, akarat, egyéniség, nagyszerűség, nemzőerő, kreativitás, szexualitás

Ez az archetípusunk az énről, az én fejlődéséről, annak kifejezéséről szól. Mikor nem egyensúlyban éljük meg, akkor erőtlennek érezhetjük magunkat. Fontos, hogy az önszeretetet gyakoroljuk, és képesek legyünk valóban önmagunk lenni, és élni az életet.

Fontos megfigyelni, hogyan van meg bennünk az ellenkező nemű oldal. Férfiként több figyelmet kell fordítanunk a női oldalunkra, nőként pedig a férfi oldalunkra.

Mikor észrevesszük a kényszeres győzni akarást, akkor álljunk meg egy kicsit, mert ez rengeteg energiát fog felemészteni, és csak kárbavész. A mindennapi csatáinkban nem a győzelem lesz a fontos, hanem, hogy abban hogyan állunk helyt. Bizonyos alkalmakkor elő kell vennünk a női oldalunkat, bájainkat, hogy célt érjünk el, mert van, mikor ez vezet ahhoz az eredményre, amit szeretnénk.

Vannak olyan helyzetek, amikor egy szereppel azonosulunk, ezt fel is ismerjük. Figyeld meg, mennyire tartod fontosnak önmagad, és ugyanígy állj helyt ebben a szerepben.

Előfordul, hogy az életed megszürkül, ilyenkor a kitartásodra és az alkalmazkodó képességedre van szükség. Van, mikor céljainkat csak lépésről-lépésre érhetjük el.

Ezekkel a gondolatokkal folytathatod a ráhangolódást, és ismerkedhetsz, benned, hogyan jelenik meg ez az archetípus, hogyan tudsz vele összekapcsolódni, és együttműködni, a július 19-i élménycsoportban megtapasztalhatod többek között a családállítás módszerével, vezetett meditációkkal, közös gondolatokkal. A teljes 12 alkalmas programról itt olvashatsz.

Zárt csoportban dolgozunk, ahogy minden családállítás alkalmával. Az élménycsoport felépítése követi a természetes rendet, így bármikor becsatlakozhatsz és elkezdheted a saját belső munkádat.

A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges: 0620/915-4469-es telefonon vagy az eross.panna@gmail.com emailen.

  • Időpont: 2018. 07. 19. 17:30-20:30
  • Helyszín: Omniverzum Szabadegyetem (XIII. ker. Váci út 4. II/5., 82-es kapucsengő)
  • Részvételi díj: 5000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet: 50.000Ft)
  • Részvételi díj Omniverzum Szabadegyetem diákjainak: 3000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet 30.000Ft)

A programot vezeti: Erőss Anna lélek és családrend mediátor

2018.07.13.