A VÁNDOR

20111005anyaskodj1

Sokszor azt kívántam, bárcsak abbahagynám a beszédet, és kitalálnám, mit is gondolok valójában. WALTER LIPPMANN

Jellemzői: az isteni bárka, az intellektus,  a kapcsolat,  a figyelő, a könnyedség

Ez az archetípus jelképezi az intellektuális fejlődést. Megjelenik a képesség, hogy elvonatkoztasson a tisztán ösztönös vagy érzelmi indítéktól, és alá tudja rendelni a tudatnak és a szellemnek. Ez a kettősség, az ösztön és a szellem harca ott van folyamatosan.

Kívül derűsnek mutatja magát, de tevékenységi vágya abból fakad, hogy érzelmi és fizikai szükségleteitől megijed, így igazából ingadozó hangulatától függ, amit embertársai nehezen fedeznek fel. Rugalmas, ügyesen taktikázik, nem kedveli a szabályokat, nem szereti elkötelezni magát. Még a szerelemben is fontos a szabadsága. Ő írja a legszebb szerelmes verseket.

Egy nagyon könnyed archetípus, széles érdeklődéssel, mozgékonysággal kötetlenséggel, melyben ott a vágy, hogy az intellektus győzzön az ösztönök felett, és megértse a világot az intellektusán keresztül.

Ezekkel a gondolatokkal folytathatod a ráhangolódást, és ismerkedhetsz, benned, hogyan jelenik meg ez az archetípus, hogyan tudsz vele összekapcsolódni, és együttműködni, a május 17-i élménycsoportban megtapasztalhatod a családállítás módszerével. A teljes 12 alkalmas programról itt olvashatsz.

Zárt csoportban dolgozunk, ahogy minden családállítás alkalmával. Az élménycsoport felépítése követi a természetes rendet, így bármikor becsatlakozhatsz és elkezdheted a saját belső munkádat.

A csoport létszáma korlátozott, a részvételhez előzetes jelentkezés szükséges: 0620/915-4469-es telefonon vagy az eross.panna@gmail.com emailen.

  • Időpont: 2018. 05. 17. 17:30-20:30
  • Helyszín: Omniverzum Szabadegyetem (XIII. ker. Váci út 4. II/5., 82-es kapucsengő)
  • Részvételi díj: 5000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet: 50.000Ft)
  • Részvételi díj Omniverzum Szabadegyetem diákjainak: 3000Ft/alkalom (12 alkalmas bérlet 30.000Ft)

A programot vezeti: Erőss Anna lélek és családrend mediátor

2018. 05. 14.